Seks melayu online 2014

Kalau didapati bersalah, korang boleh disaman hingga RM10 ribu, dipenjara hingga 3 tahun, atau kedua-duanya.Bukan tu je, Akta Penapisan Filem 2002 turut menyebut pornografi sebagai satu kesalahan: 5.Setakat ni, memang takde undang-undang tentang perlakuan menonton porn secara online.Tapi apa yang kita ada adalah Kod Kandungan Komunikasi dan Multimedia Malaysia, dan juga laman web yang disekat oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM).

Pesalah-pesalah semuanya kena bayar saman (sebab tak nak masuk penjara).Seksyen 292 Kanun Keseksaan ada menyebut "obscene objects" yang melingkupi pelbagai jenis bahan termasuklah buku, DVD, dan video klip.Jadi, berita yang hot sekarang berkaitan dengan pihak PDRM memiliki program yang boleh memantau pengguna yang melayari laman lucah.Tapi bagaimana kalau korang tonton p Ron yang “biasa” saja?Dalam artikel ni, kami cuma akan membincangkan perlakuan MENONTON porn secara online.

Search for Seks melayu online 2014:

Seks melayu online 2014-79Seks melayu online 2014-72Seks melayu online 2014-72

Jadi korang tau yang korang boleh disaman atau dipenjara kalau korang kantoi sorokkan DVD porn bawah tilam korang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Seks melayu online 2014”

  1. Dance clubs and dive bars may have worked in the '90s, but now, even if you’re out, your phone is a much easier way to find someone to "watch Netflix and chill" with (especially someone you won’t regret tomorrow).